keskiviikko 21. lokakuuta 2015

5. Lappeenranna uimahallin isompi sauna

Tänään tuli pistäydyttyä uimahallissa ja luonnollisesti sen saunassa. Lappeenrannan uimahallissa on 2 saunaa. Koska ne ovat erikokoisia ja löylyiltään erilaisia, voi niistä kirjata kaksi merkintää blokiinkin. Uimahallissa on myös höyrysauna, mutta sellaisia en laske saunoiksi lainkaan, enkä hyväksy niitä blogiinkaan.

Lappeenrannan uimahallin (samassa kaupungissa on myös Lauritsalan uimahalli) isompi sauna oli tällä kertaa sopivan kuuma. Ennen uintia sai parilla kauhallisella hyvät alkulämmöt. Loppulöylyt tuli otettua lähellä sulkemisaikaa, kun suurin osa oli jo poistunut saunasta, joten löylyä kehtasi heittää enemmänkin. Joskus kiuas on sammutettu jo hetkeä ennen hallin sulkemisaikaa, mutta nyt lämpöä lähti hyvin vielä 15 vaille kahdeksan. Johtui varmaan siitä että 20-21 välille jäi altaaseen harjoittelemaan vielä uimaseuroja - jotka tarvitsevat saunaakin lopettaessaan treenit.

Uimaan mennessä tuli käytyä vain isommassa saunassa ja takaisin tullessa oli pieni sauna jo sammutettu, joten on hyvä syy käydä uimahallissa toistamiseenkin - testaamassa se pienempi sauna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti