sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

23. Turun Caribia-kylpylä

Turkuun oli avattu pääsiäiseksi Super Park-niminen seikkailupuisto jossa kävimme heittämässä trampoliinilla muutamat voltit. Neljän tunnin aktiivisuuden jälkeen oli hyvä siirtyä kylpylän puolelle chillailemaan. Caribiasta löytyy perinteinen höyrykaappi sekä yllättävän hyvä pyöreä sauna.

Pyöreä sauna on pyörä ja sen keskellä on lähes neljä metriä pitkä sähkökiuas. Ylhäältä katsottuna sauna näyttäisi ehkä - kirkkoveneeltä ilman airoja.  Saunan erikoisuus on ikkunat joista näkee allasosastolle. Tosin ne oli niin huurussa että oli kivempi keskittyä itse asiaan  - kuin tirkistellä altaalla keimailevia naisia.

Saunassa oli jo valmiiksi hyvä lämpö ja löylyä minikauhalla noin 20 kertaa heittäessä, sai aikaan ihan miellyttävän lämpöisen kunnon löylynkin. Vettä viskoessa ja ranteen kipeytyessä, tuli mieleen pitäisikö kaataa vettä suoraan ämpäristä, mutta maltoin mieleni ja keskityin osumaan vedellä aina kuivaan kohtaan isoa kiuasta.

Kylpylässä olisi viihtynyt vielä pitempäänkin, mutta lopulta ikävät ihmiset kuuluttivat paikan menevän kiinni ja siksi altaalta piti poistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti