lauantai 21. marraskuuta 2015

10. Joutsenon veneseuran sauna

Saimaan saunaseuran pikkujoulut, sekä 20-vuotisjuhlat, järjestettiin Joutsenon veneseuran tiloissa; Satamantornissa. Alkuun oli mahdollisuus saunoa ja koska saunojia riitti, huusi kiuas hoosiannaa. Saunan lauteille mahtui vain 6 ukkoa kerrallaan, mutta hieman porrastamalla, kaikki mahtuivat saunomaan.
Reitti uimaan oli hieman huonosti opastettu; uimamahdollisuutta ei teoriassa ollut. Veneiden laskurampista oli kuitenkin hyvä käydä 3-asteisessa vedessä virkistäytymässä, kunhan ensin löysi sinne reitin. Märkä ja kylmä hiekkatie jäädytti jalkapohjat. Ainakaan ei tullut siirryttyä veteen turhan nopeasti löylyistä.
Toisella uintikerralla löytyi suorempi reitti, roskakatoksen takaa ja parkkialueen läpi ;)

Löylyt oli melko riittävät, seura erinomaista, aikaa saunomiseen liian vähän. Tämän epäkohdan korvasi erinomaisen mukavat pikkujoulut.sopivan viralliset, mutta kuitenkin rennot; yhdistihän juhlijoita yksi asia, saunominen.

Teksti sisältää paljon virheitä, johtuen siitä että kirjoitan tablettiin liitetyllä näppäimistöllä, joka ei anna korjata tekstiä vaan kursori muuttuu aina "insert" muotoiseksi ja virheiden korjaus tarkoittaisi lähes koko tekstin kirjoittamista uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti